Voor je partner, vriend of zelfs voor jezelf – doe dit jaar eens iets anders, met onze selectie van de beste duurzame en eigenzinnige Valentijnscadeaus
Hartvormige folieballonnen en een kaasachtige teddybeer? Kom op nu, we kunnen beter dan dat.

Geliefden laten weten dat we hen waarderen en dat we om hen geven, is iets wat we 365 dagen per jaar zouden moeten doen. Dus als je ervoor kiest om cadeaus uit te wisselen op Valentijnsdag, is het logisch dat je iets wilt dat lang meegaat en dat jouw unieke eigenaardigheden, smaak of verlangens erkent.

Met dat in gedachten hebben we 10 van onze favoriete cadeaus voor een unieke Valentijnsdag op een rijtje gezet.

1. SOUL ANALYSE, affirmatiesieraden
Affirmaties hebben de kracht om ons op te peppen als we moeilijke tijden doormaken, en ze zijn zoveel mooier als ze komen van iemand die van ons houdt en om ons geeft. Het assortiment van SOUL ANALYSE omvat prachtige, betaalbare sieraden, van ringen tot armbanden en kettingen, elk voorzien van een ondersteunende boodschap.

Vanaf £15, soulanalyse.com

SOUL ANALYSE

2. Tam Mason, handscrubs
Dit jaar is zwaar geweest voor onze handen. En met al dat handen wassen dat we nu doen, kunnen we net zo goed een beetje zelfzorg toevoegen aan de mix. De handscrubs van Tam Mason worden in kleine batches gemaakt in Somerset, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, en zijn dus een luxueuze traktatie. Of je nu boodschappen doet voor iemand die al van een beetje TLC houdt, of voor iemand die een duwtje in de goede richting nodig heeft, deze scrubs zijn perfect voor wie op zoek is naar een zachte aanraking.

Vanaf £16, tammason.co.uk

TamMason90

3. Silentnight, dekbed voor jou en mij
Er is een tijd en plaats om het warm te krijgen tussen de lakens – maar als je constant ruzie hebt met je partner over de temperatuur van je slaapomgeving, kan dit het cadeau zijn dat nachtelijke ruzies voorgoed de wereld uit helpt. Het Silentnight Yours and Mine dekbed is een dubbel tog wonder – wat betekent dat elke kant van het dekbed een andere tog heeft – 13.5 en 10.5 tog voor de winter, en 7.5 en 4.5 tog voor de zomer. Een nieuw dekbed is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een romantisch cadeau, maar vraag jezelf eens af: is er veel romantischer dan een goede nachtrust?

Vanaf: €32,99, sleepypeople.com

Silentnight dubbel tog dekbed

4.Gaia, biologisch afbreekbare vibrator
Seksueel genot is een belangrijke pijler van welzijn, en als je op zoek bent naar iets om je seksleven op te fleuren – maar je wordt tegengehouden door de gedachte dat je bijdraagt aan het storten van goedkope, plastic seksspeeltjes – zoek dan niet verder. Deze biologisch afbreekbare vibrator van Gaia is krachtig, veelzijdig, en verkrijgbaar bij de inclusieve, niet-gender boetiek Self & More. Tot middernacht 14 februari kun je jezelf trakteren op 20% korting op je aankopen met de code: LOVER20. Goede vibes alom!

£15, selfandmore.co.uk

Gaia

5. Naakt Leven, tekenles op Valentijnsdag
Altijd al eens een levenstekening willen proberen, maar nooit aan de stap toegekomen? Doe dan mee met Nude Life’s speciale Valentijnsdag tekenles, waar je door een serie dynamische tekenoefeningen wordt geleid. Kies uit twee data – 13 en 14 februari – en laat je creativiteit de vrije loop.

£15, nudelife.nl

Naakt Leven

6. Hyggelight, groeiende kaarsen
Voor de eco-bewuste kaarsliefhebber onder u, kijk niet verder dan de groeiende kaarsen van Hyggelight. De kaarsen zijn verkrijgbaar in een luxueuze reeks geuren en worden geleverd met een zaadlabel. Zodra u de sojawas hebt opgebrand, vult u gewoon de pot met compost en plant u het label om een mooie bos wilde bloemen te doen ontkiemen. Het is een cadeau dat maar blijft geven.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined